Чернівці: Густонаселений район міста забезпечено невідкладною стоматологічною допомогою

Чернівці: Густонаселений район міста забезпечено невідкладною стоматологічною допомогою

02.10.13 08:27 0 964
Цілодобову стоматологічну допомогу жителям густонаселених районів вулиць Комарова та Південно-Кільцевої відтепер надаватимуть у приміщенні за адресою вул. Південно-Кільцева, 31. 1 жовтня, за участю секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина тут відбулося відкриття філіалу «Міської стоматологічної поліклініки» – трьох комфортних стоматологічних кабінетів із сучасним обладнанням.

«Позаяк «Міська стоматологічна поліклініка» і стоматологічні кабінети знаходяться у центральній частині Чернівців, постало завдання створення стоматологічного кабінету ближче до місця проживання значної частини населення міста, – каже Віталій Михайлішин. – Віднині жителі цих районів матимуть змогу отримувати безкоштовну невідкладну стоматологічну допомогу у кабінетах, обладнаних за останнім словом техніки. Піклуючись про здоров’я чернівчан, ми і надалі відкриватимемо подібні пункти».

Для благоустрою нового філіалу поліклініки проведено зовнішні і внутрішні ремонтно-оздоблювальні роботи. Вхід облаштований сходами і пандусом для інвалідів. До приміщення проведено автономне електропостачання.

У кожному кабінеті встановлено сучасні стоматологічні установки («Мікродент», «Ізодент», «Фіндент»), сухожарові шафи для стерилізації інструментів, камери «Панмед» для підтримки стерильності інструментів, мийки для миття рук, нові медичні меблі для зберігання медикаментів і медичної документації. Компресор для стоматологічних установок виведений в окреме приміщення, щоб зменшити шумове навантаження і створити комфортні умови для лікарів і пацієнтів.

Для виготовлення необхідної документації, проведення ремонтно- оздоблювальних робіт, закупівлі меблів і стоматологічного обладнання були залучені кошти 145711 гривень.

Місцерозташування стоматологічного кабінету зручне в транспортному відношенні: поряд знаходиться зупинка тролейбусів № 3«А», 6«А», маршрутних автобусів № 11, 12, 20, що створює додаткові зручності для пацієнтів.

На в кабінеті працює два стоматологи-хірурги з другою кваліфікаційною категорією і один стоматолог-терапевт з вищою категорією.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: відбудеться ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ