В Закарпатській області перечинські міліціонери - на варті чистоти та порядку

В Закарпатській області перечинські міліціонери - на варті чистоти та порядку

02.10.13 08:42 0 916
До зими ще далеко, а перечинські правоохоронці вирішили заздалегідь подбати про те, аби зустріти її чистими кабінетами та охайним подвір′ям райвідділу.

З ініціативи начальника Перечинського райвідділу міліції Віктора Ребрея, минулої суботи тут було організовано День довкілля. Майже весь особовий склад вийшов на вулицю, аби привести територію райвідділу міліції в охайний вигляд. Навести лад у робочих кабінетах, на вулиці прибрати опале листя, помалювати бордюри, покосити пожовклу траву, позамітати подвір′я. Дружньо, заповзято, жартуючи, з поставленою задачею міліціонери впоралися уже до обіду. Результатом залишилися задоволені всі. Начальник міліції району подякував підлеглим за роботу.

-Мета нашого Дня довкілля,- зауважив Віктор Васильович,- у першу чергу, порядок і чистота на робочих місцях та на прилеглій до райвідділу території. Але є і більш важливий аспект у проведенні таких заходів. Фізична праця згуртовує, учить правильно організовувати роботу, розуміти один одного. А такі вміння для колективу кожного підрозділу міліції на вагу золота, коли необхідно спільно діяти в екстремальних ситуаціях, приймати відповідальні рішення швидко і без вагань.

Мирослава ПЕКАР,

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: перший турнір з ...
Наступна новина: За кілька місяців ...

КОМЕНТАРІ