Луцьк: перший турнір з «Брейн-рингу» на Кубок міського голови

Луцьк: перший турнір з «Брейн-рингу» на Кубок міського голови

02.10.13 08:42 0 1124
03 жовтня 2013 року на 14.30 з нагоди відзначення Міжнародного дня туризму у Палаці культури міста Луцька за ініціативи управління туризму та промоції міста Луцької міської ради відбудеться турнір з гри «Брейн-ринг» на тему «ЛУЦЬК. Приємне відкриття! Історія та сучасність» серед студентів вищих навчальних закладів міста Луцька.

Серед вузів, які зголосилися взяти участь у брейн-рингу: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Луцький національний технічний університет, Волинський інститут економіки та менеджменту, Волинський інститут МАУП імені В. Липинського, Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна», Волинський технікум Національного університету харчових технологій, Волинське державне училище культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського, Луцький педагогічний коледж, Луцький базовий медичний коледж, Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Захід спрямований на промоцію Луцька, виховання любові та поваги серед молоді до міста, його культурної спадщини, поглиблення й поширення знань з історії та сучасності Луцька.

Представники вузів презентуватимуть свої заклади на сцені за допомогою номерів художньої самодіяльності.

Переможець «Брейн-рингу» отримає Кубок міського голови, а всі учасники – заохочувальні призи.

Запрошуємо лучан повболівати за учасників турніру!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ