Луцьк: відбудеться регіональний авто-мото фестиваль «АutoWESTern2013»

Луцьк: відбудеться регіональний авто-мото фестиваль «АutoWESTern2013»

02.10.13 08:27 0 1141
Дводенний регіональний авто-мото фестиваль «АutoWESTern2013», який відбудеться 5 жовтня в с. Дачне та 6 жовтня в с. Крупа Луцького району Волинської області (14 км від Луцька на трасі Луцьк - Дубно) на території місцевого аеропорту, запрошує усіх бажаючих на свято драйву та адреналіну.

Неодноразово проведений раніше фестиваль «Авто-Луцьк» вперше буде представлений у такому широкому форматі, що об’єднає автомобільні інтереси всього Західного регіону в цілому. Метою фестивалю є ознайомлення населення Західного регіону України з сучасним авто-ринком і ринком супутніх товарів та послуг.

Фестиваль передбачає широку виставку сучасних автовиробників, виставку ретро-автомобілів, тюнінгованих автомобілів і автомобілів з аерографією; виставку виробників супутніх товарів; авто змагання (фішкою змагання стануть заїзди на чверть милі – драгрейсинг), мото змагання, змагання авто майстерень, визначення переможців у цілому ряді номінацій, картинг – змагання і, безумовно, насичену шоу-програму на цілий день, яка не залишить байдужою більшу частину населення нашого регіону.

Зустрічаємось:

5 жовтня об 13.00 год на проспекті Волі (біля пам'ятника Т. Г. Шевченку) - проїзд автоколони учасників по маршруту №15;

5 жовтня об 15.00 год в с. Дачне на автотреку - "speedway";

6 жовтня об 12.00 год на злітній смузі аеропорту с. Крупа - драг-рейсінг, розважальна програма, концерт, виставка, конкурси, частування.

Буде цікаво!

Управління туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обласна програма ...
Наступна новина: Чернівці: Густонаселений ...

КОМЕНТАРІ