На Волині викрили чиновників, які заподіяли державі збитків на майже півмільйона гривень

На Волині викрили чиновників, які заподіяли державі збитків на майже півмільйона гривень

02.10.13 08:13 0 765
Службові особи одного з департаментів Волинської обласної державної адміністрації незаконно отримали компенсацію відсоткової ставки по кредиту за рахунок бюджетних коштів, згідно з державною програмою. Їхні дії слідчими кваліфіковані як службова недбалість.

Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області під час реалізації заходів, спрямованих на документування резонансних протиправних діянь у бюджетній сфері, виявили, що службові особи департаменту облдержадміністрації в липні 2011 року через свою службову недбалість заподіяли істотну шкоду інтересам держави.

– Незважаючи на втрачене право товариства з обмеженою відповідальністю щодо одержання будь-якої державної підтримки товариством незаконно отримано компенсацію відсоткової ставки по кредиту за рахунок бюджетних коштів згідно із державною програмою, – розповів начальник УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області полковник міліції Ігор Самара. – Таким чином держбюджету завдано збитків на суму 463 тисячі гривень.

Слідчим відділенням Луцького МВ УМВС України у Волинській області розпочате кримінальне провадження за ч .2 ст. 367 (Службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Венесуела видворила трьох ...

КОМЕНТАРІ