У Міжнародний день людей похилого віку хмельницькі міліціонери завітали у пансіонат для самотніх ветеранів та інвалідів з святковим концертом і подарунками

У Міжнародний день людей похилого віку хмельницькі міліціонери завітали у пансіонат для самотніх ветеранів та інвалідів з святковим концертом і подарунками

02.10.13 08:20 0 960
«До людей похилого віку потрібно ставитись з особливою повагою і турботою, подаючи приклад молодому поколінню, якщо ми хочемо, щоб у старості і до нас так ставились», — вважає начальник управління МВС України в Хмельницькій області Сергій Шутяк.

Другий місяць осені починається з символічної дати — 1 жовтня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Цей день — не лише нагода нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів, адже кожен з нас свого часу досягне такого віку, коли захочеться відчути турботу інших.

Не залишилися осторонь цієї дати і працівники управління МВС України в Хмельницькій області. У святковий день за ініціативою начальника управління вони завітали у гості до мешканців геронтологічного пансіонату для самотніх людей похилого віку, ветеранів та інвалідів, щоб поспілкуватися та подарувати їм гарний настрій. Естрадний оркестр УМВС понад дві години розважав пенсіонерів чудовою концертною програмою. Сивочолі ветерани з великою радістю підспівували музикантам, почувши мелодії своєї молодості, а дехто навіть спробував повальсувати.

Мешканців пансіонату, прихід правоохоронців розчулив до сліз, бо, за їх словами, їм не вистачає саме теплого живого спілкування та уваги. Керівництво і медперсонал подякували міліціонерам за подарований гарний настрій їх пацієнтам та чуйність.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ