У Львівській області у Дрогобичі працівники міліції завітали до школярів загальноосвітньої школи №1

У Львівській області у Дрогобичі працівники міліції завітали до школярів загальноосвітньої школи №1

02.10.13 08:07 0 1214
Правоохоронці разом із працівниками Дрогобицького районного відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області та педагогами Дрогобицької ЗОШ №1 провели навчання серед школярів на тему: “Безпека малих та дорослих, правила поводження у надзвичайних ситуаціях”.

Працівники міліції у справах дітей Дрогобицького міського відділу постійно відвідують загальноосвітні школи, дитячі заклади, табори для того, аби попередити надзвичайні події пов’язані із травмуванням та загибеллю дітей.

Під час проведення навчання, школярам було наведено безліч повчальних прикладів міліціонерами та працівниками ДСНС, аби донести до школярів важливість питань безпеки життєдіяльності. З власного досвіду працівники Держслужб розповіли про цікаві, а водночас небезпечні ситуації, які траплялися у їхній практиці та закликали учнів задуматися над небезпечними, іноді безвихідними ситуаціями, які людям важко передбачати, однак суспільство обов’язково має бути готовим уміти захистити себе у надзвичайних ситуаціях.

Директор школи Лужецька Ольга Василівна розповіла учням, про прикру подію, яка спіткала одного учня 5-класу та двох учнів третього класу. Діти зовсім забули за власну безпеку. Уявляючи себе розбійником, старший учень зв’язав мотузками менших школярів, беручи їх у полон, а згодом не зміг розв’язати. Дитячі пустощі, які могли призвести до трагічних наслідків, на щастя закінчились без втрат маленького життя.

Такі навчання серед школярів проводять досить часто, аби кожен учень в будь-якій подібній ситуації вмів зорганізуватися та не розгубитись.

Наталя Постойко,

Помічник начальника Дрогобицького міського відділу міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях проходить ...
Наступна новина: Волинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ