У Львівській області для аграріїв відкрили спеціалізований сайт пошуку роботи

У Львівській області для аграріїв відкрили спеціалізований сайт пошуку роботи

02.10.13 08:19 0 795
Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації повідомляє, що в Україні презентували портал Agrostart.org, завдяки якому випускники аграрних ВНЗ, а також вже досвідчені аграрії зможуть знайти роботу. Безкоштовно скористатися послугами сайту зможуть як шукачі роботи, так і роботодавці.

На Agrostart.org є єдиним порталом в Україні для центрів працевлаштування університетів, технікумів, коледжів, який об’єднає в єдину систему навчальні заклади, студентів та роботодавців. Він дає змогу полегшити молодим фахівцям пошук першого робочого місця та підібрати компетентних кадрів для сучасного агробізнесу.

Портал Agrostart.org містить корисну інформацію щодо можливостей проходження практики, працевлаштування студентів та молодих спеціалістів: вакансії, програми стажування, освітні програми та профілі власне роботодавців. Важлива роль у наповненні порталу Agrostart.org покладається на підрозділи сприяння працевлаштуванню ВНЗ, які мають можливість розміщувати на порталі новини навчального закладу, підтримувати тісний зв’язок між студентами та роботодавцям

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Глазков: Я б не став ...
Наступна новина: У центрі Тернополя під ...

КОМЕНТАРІ