В Житомирській області під час пожежі у житловому будинку загинула людина

В Житомирській області під час пожежі у житловому будинку загинула людина

02.10.13 08:22 0 943
1 жовтня о 03:11 на пункт зв’язку 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Червоноармійськ надійшло повідомлення про загоряння у житловому будинку в районному центрі.

Вогнеборців викликала господарка будівлі. Вона побачила дим у кімнаті, де був її син, і зателефонувала на «101».

По прибуттю на місце виклику рятувальники застали задимлену частину приміщення, яка була осередком пожежі. Чадів диван, із якого орієнтовно і почалася пожежа. Телевізор був обгорілий та поплавлений. У кімнаті також було виявлено тіло сина господарки.

Як розповіла мати загиблого, того дня до хлопця в гості прийшли друзі. Вони відпочивали, випивали. Коли товариші пішли – він ліг відпочивати. За попередньою версією, пожежа трапилася через паління у ліжку в нетверезому стані.

З початку року через необережність під час паління трапилося 253 пожежі. Через це загинуло 37 осіб, із них 7 перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Шановні громадяни! Для того, щоб зберегти своє здоров’я та життя ні в якому разі не куріть у ліжку або приміщенні. Особливо не робіть цього напідпитку, адже алкоголь дуже легко присипає пильність. Краще взагалі вийти на вулицю.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ