Рятувальникам Житомирщини подякували за допомогу обездоленим дітям

Рятувальникам Житомирщини подякували за допомогу обездоленим дітям

02.10.13 08:09 0 1020
На поштову скриньку Управління ДСНС України у Житомирській області надійшов лист подяки за участь рятувальників у благодійному проекті «Добро робити легко».

«Шановне керівництво та колектив Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області! Висловлюємо Вам найкращі та щиросердечні слова вдячності за Вашу небайдужість і соціальну активність, за те, що не стоїте осторонь проблем життя людей і допомагаєте тим, хто потребує нашої спільної підтримки! Дякуюємо за Вашу участь у благодійному проекті "Добро робити легко". Дай Боже Вам та Вашим сім'ям благополуччя на довгі та щасливі роки! З повагою та вдячністю за громадську співпрацю», - сказано в листі.

Нагадаємо, що протягом липня-вересня колектив Управління ДСНС України у Житомирській області організував збір серед рятувальників цільової допомоги (памперсів, рідкого мила, звичайного мила, прального порошку, вологих серветок, дитячого одягу) та 28 вересня напередодні Дня усиновлення, який наша країна відзначає 30 вересня, передав допомогу Житомирському обласному спеціалізованому будинку дитини для дітей сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків.

У свою чергу колектив Управління ДСНС України у Житомирській області радий можливості допомогти тим, хто цього потребує, надалі продовжуватиме підтримувати ініціативи волонтерів Житомирської обласної молодіжної організації «XXI покоління» і сподівається, що спільний внесок зробить життя дітей більш радісним.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: У Росії вирішили висувати ...

КОМЕНТАРІ