Відбулося представлення прокурора Рівненської області Олександра Михайловича Черепахи

Відбулося представлення прокурора Рівненської області Олександра Михайловича Черепахи

02.10.13 08:00 0 1197
У приміщенні прокуратури Рівненської області було офіційно представлено колективу нового прокурора області – Олександра Михайловича Черепаху.

Наказ про призначення на посаду прокурора Рівненської області Олександра Черепахи зачитав заступник Генерального прокурора України Віталій Білоус.

"Знаю особисто Олександра Михайловича як професіонала, - зазначив Віталій Білоус, - він має життєвий досвід роботи майже на всіх напрямах прокурорсько-слідчої діяльності, зокрема, обіймав керівні посади в органах прокуратури Запорізької області, працював заступником Дніпровського екологічного прокурора".

Заступник Генерального прокурора України побажав новому очільнику прокуратури Рівненщини плідних звершень у справі утвердження законності в регіоні, а також подальшої тісної співпраці між усіма гілками влади.

Із призначенням нового керівника прокуратури області привітали також голова обласної державної адміністрації Василь Берташ і голова обласної ради Юрій Кічатий.

Віталій Білоус подякував Василю Присяжнюку за досягнуті здобутки та плідну роботу на Рівненщині і побажав таких же результатів на керівній посаді у центральному апараті Генеральної прокуратури України, де він буде підсилювати окремий напрямок прокурорської діяльності.

Довідково:

Черепаха Олександр Михайлович народився 24 грудня 1973 року в місті Оріхів Запорізької області. В органах прокуратури працює з 1997 року. За час роботи обіймав різні посади. Працював стажистом прокуратури Заводського району м. Запоріжжя Запорізької області, помічником та старшим помічником прокурора Заводського району м. Запоріжжя Запорізької області, прокурором та старшим прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ і податкової міліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства прокуратури Запорізької області, заступником прокурора Комунарського району м.Запоріжжя Запорізької області, заступником прокурора м. Запоріжжя Запорізької області, Запорізьким транспортним прокурором Запорізької області, начальником управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури Запорізької області, прокурором міста Запоріжжя Запорізької області, заступником Дніпровського екологічного прокурора.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ