На Тернопільщині вчетверте відбудеться благодійний марафон «Добро повертається»

На Тернопільщині вчетверте відбудеться благодійний марафон «Добро повертається»

02.10.13 08:34 0 886
Надання матеріальної та фінансової допомоги дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки – основна мета обласного благодійного марафону «Добро повертається», який щороку проводить управління у справах сім’ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації.

Цього року марафон відбуватиметься на теренах нашого краю уже вчетверте. В попередні роки допомогу отримали майже 1200 дітей, зібрано коштів на суму понад один мільйон гривень. Діти отримали одяг, взуття, предмети побуту, іграшки, оргтехніку, канцелярські та господарські товари, продукти харчування, солодощі. До участі в марафоні долучилися підприємства, установи, організації різних форм власності всіх районів нашої області та м. Тернополя.

З метою реалізації в регіонах ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення, учасниками марафону цьогоріч стануть діти, які проживають у сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах, багатодітних сім’ях, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: чергова перемога ...
Наступна новина: Пенсіонерам ...

КОМЕНТАРІ