Олексій Кайда вимагає об'єктивного розслідування резонансної ДТП, що сталася у Тернополі

Олексій Кайда вимагає об'єктивного розслідування резонансної ДТП, що сталася у Тернополі

02.10.13 08:28 0 1073
1 жовтня 2013 року народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олексій Кайда скерував депутатські звернення прокуророві Тернопільської области Геннадію Мовчану та начальникові Обласного управління МВС України Віктору Саку щодо взяття під особистий контроль розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинула 15 річна мешканка с. Оліїв Зборівського району Тернопільської области.

Як відомо, 29 вересня 2013 року на проспекті Злуки у Тернополі близько 20:00 відбулася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним результатом. За словами очевидців події, водій автомобіля "БМВ-320" у стані алкогольного сп'яніння порушив правила безпеки дорожнього руху та наїхав на пішохідному переході на 15-річну дівчину. Від отриманих травм вона померла на місці події.

"За інформацією, опублікованою у ЗМІ, рідний дядько водія, який скоїв аварію, нібито, колишній начальник районного управління МВС. Саме тому я звернувся до обласного прокурора та начальника обласної міліції щодо забезпечення повного, об'єктивного й неупередженого розслідування обставин резонансної ДТП", – зазначив народний депутат Олексій Кайда.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: ВХЛ. Шайба Торяника не ...

КОМЕНТАРІ