Роман Навроцький: "Майбутнє України – у співпраці з Європою"

Роман Навроцький: "Майбутнє України – у співпраці з Європою"

02.10.13 08:10 0 1047
Завжди складалося так, що Росія на правах "старшого брата" намагалася тримати нашу державу під контролем, використовувати її у будь-яких своїх цілях, наскільки це лише можливо, і власноруч керувати Україною та її народом. Настав час змін. Україна стоїть на порозі нового життя – життя у Європі, центром якої вона є. Громадяни з нетерпінням чекають 21 жовтня 2013 року, – дня підписання Угоди про асоціацію України з Європейський Союзом. Підписання угоди – перший крок до зміни на краще життя українців, новий виток розвитку економіки та кардинально іншого сприйняття України розвинутими країнами.

Угода про асоціацію – це шлях до знищення корупції, посилення захисту прав споживачів, запровадження європейських стандартів контролю якості продукції, збільшення експорту та імпорту. Ціна підписання і впровадження угоди – збільшення на 383 млн. євро заробітку українській економіці за рахунок скасування ввізних мит до Євросоюзу. Значні переваги отримає малий і середній бізнес, і такі позитивні зміни відчує кожна галузь економіки.

можна з упевненістю сказати, що європейський ринок майже в чотири рази перевершує за розміром ринок країн Митного союзу, до якого входять Росія, Казахстан і Білорусь. Порівняно з цими країнами інвестиційний потенціал Європи теж набагато вищий, тому очевидно, що для українців це є пріоритетом.

Годі оглядатися назад і триматися того, що для нас є вчорашнім днем, досить слухати тих, які діють лише заради своєї користі і намагаються гальмувати розвиток України. Доки ми будемо жити під крилом "старшого брата"? Україна – самостійна і незалежна держава, і тільки її народу вирішувати свою долю!

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Ужгороді, втікаючи від ...

КОМЕНТАРІ