З'ясування стосунків скінчилося бійкою з тяжкими наслідками

З'ясування стосунків скінчилося бійкою з тяжкими наслідками

02.10.13 08:00 0 859
Пригода мала місце влітку цього року. Двоє жителів міста Олександрії відпочивали разом, потім посварилися. У результаті один із них потрапив до медичного закладу, іншому загрожує до восьми років ув’язнення.

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до міської лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді численних порізів і саден обличчя доставлено 31-річного місцевого жителя.

Інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Попередньо правоохоронці встановили, що житель районного центру пізно ввечері розпивав спиртні напої разом з 30-річним знайомим. Під час застілля між чоловіками виникла сварка. Молодший схопив пляшку і наніс нею удар у голову старшому. У результаті потерпілий отримав травми у вигляді різаних ран обличчя, що були завданні уламками скла.

За висновками судово-медичної експертизи тілесні ушкодження, спричинені чоловіку, відносяться до категорії тяжких, адже призвели до понівечення обличчя. Відтак відкрите кримінальне провадження за цим фактом було перекваліфіковано на ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні відповідного кримінального правопорушення. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Кіровоградській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ