Рецидивіста, який викрав особисті речі у пасажира, правоохоронці затримали за

Рецидивіста, який викрав особисті речі у пасажира, правоохоронці затримали за "гарячими слідами"

02.10.13 08:25 0 904
Працівники УМВС України на Одеській залізниці на вокзалі ст. Миколаїв виявили 54-річного місцевого мешканця, який в кафе, розташованому на Привокзальній площі, викрав документи та особисті речі пасажира на загальну суму 630 гривень.

Заява від 26-річного мешканця АР Крим про зникнення дорожньої сумки, в якій знаходився паспорт на його ім’я, шкатулка, спортивний костюм та гроші в сумі 50 гривень, надійшла до чергової частини міліції о 16 год. 50 хв. Потерпілий повідомив, що в крадіжці підозрює чоловіка, з яким він, чекаючи свого потягу, познайомився в кафе.

За вказаними прикметами правоохоронці протягом години поблизу залізничного вокзалу затримали зловмисника, який зізнався у скоєнні крадіжки і добровільно видав працівникам міліції викрадені речі.

Як з’ясувалось, правопорушником виявився раніше неодноразово судимий миколаївець, який загалом провів у місцях позбавлення волі біля 15 років, в тому числі за вбивство, розбій та грабіж.

Зі слів затриманого, потерпілий сам спровокував його на крадіжку, адже після спільно випитого спиртного останній заснув прямо на столі. А приводом для випивки за знайомство було те, що потерпілий молодик також відбував покарання за розбій і тепер повертався з місць позбавлення волі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Чемпіонат світу. Верняєв ...

КОМЕНТАРІ