На добрих традиціях виховують молодих правоохоронців у Луганській області

На добрих традиціях виховують молодих правоохоронців у Луганській області

02.10.13 08:50 0 988
Виховання особового складу органів внутрішніх справ на героїчних прикладах з історії міліції є одним з найважливіших пріоритетів у діяльності керівництва ГУМВС України у Луганській області. Доброю традицією стало відвідування молодими правоохоронцями музею історії міліції нашого краю.

Тут, як у храмі священної пам'яті, кожен з них пропускає через своє серце героїчне минуле, приймає естафету служіння українському народу і вірності обов'язку.

Так, для молодого поповнення Алчевської міліції керівництво МВ організувало поїздку до обласного центру з метою відвідування музею Луганської міліції. В ході екскурсії його наукові співробітники докладно розповіли гостям про історичні віхи органів внутрішніх справ Луганської області. Молоді правоохоронці, які нещодавно наділи міліцейську форму, змогли детально дізнатися, як у протистоянні з криміналом на невидимих фронтах зароджувалися органи правопорядку, як були створені служби та підрозділи ОВС.

З великим інтересом вони слухали розповіді про героїв - міліціонерів, які в різні роки пожертвували своїм життям, виконуючи обов'язок. Величезний інтерес у молодих співробітників Алчевського МВ викликали справжні документи, бойові нагороди, фотографії, особисті речі офіцерів і генералів - наших земляків, що стояли біля витоків вітчизняних правоохоронних органів країни.

З особливим почуттям гості з Алчевська увійшли до зали «Сучасна міліція», де відчули свою причетність до славних подвигів їх старших товаришів, вчинених вже в роки незалежної України. Незабутнє враження на них справила експозиція, яка повністю відтворює бій співробітників спецпідрозділу «Беркут» у грудні 1994 року з озброєною бандою в селі Давидово-Нікольське. Молоді співробітники дізналися, як героїчно загинув майор міліції Яковенко Михайло Гнатович, чиє ім'я носить одна з вулиць обласного центру.

Берегти честь змолоду - це мабуть головний висновок, до якого прийшов кожен співробітник міліції з нового поповнення Алчевського МВ ГУМВС України у Луганській області.

Алчевський МВ ГУМВС України

у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За кілька місяців ...
Наступна новина: Столичні правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ