У Луганську дочка обрала життєвий шлях батька-міліціонера

У Луганську дочка обрала життєвий шлях батька-міліціонера

02.10.13 09:18 0 995
Василь Мельничук, командир взводу БМО УДСО при ГУМВС України у Луганській області, міліціонер з 17-ти річним стажем роботи. Його сумлінність, чесність - це приклад не тільки для підлеглих, а й перш за все, для власних дітей - дочки та сина.

Настя з дитинства звикла бачити батька у формі: підтягнутого, мужнього. Тому вже з малих років вона мріяла про кар'єру міліціонера. У своїх дитячих снах бачила себе в гарному форменого одягу з офіцерськими погонами і мріяла, мріяла, але відомо, що для виконання своїх бажань потрібно докладати чимало зусиль.

Тому Анастасія завжди добре вчилася в школі, потім вступила вчитися в правовий ліцей, ну а в цьому навчальному році вступила до Луганського університету внутрішніх справ ім. Е.А. Дідоренка. У даний ВНЗ конкурс був не маленький, враховуючи, що він входить до п'ятірки лідерів вищих навчальних закладів даної спрямованості.

У розмові з Василем Мельничуком відчуваєш ту гордість, яку відчуває батько за свою дочку, як світяться його очі від щастя. Розповідає, як хвилювався за донечку при здачі тестів і з нетерпінням шукав прізвище Мельничук у списках студентів. Отримавши радісну новину, щастя в міліцейській родині Мельничук не було меж.

Настя, якій дуже до лиця міліцейський мундир курсанта, розповіла про свою радість. Адже збулася її дитяча мрія, вона виправдала надії і сподівання свого батька. Тому від усього ДСО Луганщини хочеться побажати родині Мельничук успіхів , здоров'я та сімейного благополуччя.

УДСО при ГУМВС України

у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З жовтня у Львівському ...
Наступна новина: У Львові люди літнього віку ...

КОМЕНТАРІ