У Львові люди літнього віку відзначили свій Міжнародний день на вечірці в стилі «ретро»

У Львові люди літнього віку відзначили свій Міжнародний день на вечірці в стилі «ретро»

02.10.13 09:22 0 1035
Львів соціальний. Щорічно, 1 жовтня, у світі відзначають Міжнародний день людини літнього віку та ветерана. З цієї нагоди львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян 30 вересня спільно з клубом «SANKOFF» провели для дідусів та бабусь ретро-вечірку під гаслом «Знову молоді».

На заході звучали українські народні та сучасні пісні в стилі 60-х років, виступав циганський гурт «Шатриця».

— Відзначити Міжнародний день людини похилого віку ми хотіли якось по особливому, аби наші підопічні отримали незабутні враження, поринули у спогади власної молодості, отримали позитивний настрій, відчуття свята та колективного єднання. Ми вдячні за надану можливість керівництвом клубу «SANKOFF» підготувати такий чудовий й емоційно зворушливий захід.Віталій Брославський, директор львівського міського терцентру

Нагадаємо, Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Бажаючі брати участь у заходах дозвілля львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233 10 49. Довідка

Міжнароодний день люей похилого віку проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, відзначається в усьому світі 1 жовтня. Спочатку День людей похилого віку стали відзначати в Європі, потім в Америці, а наприкінці 1990-их років уже в усьому світі.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луганську дочка обрала ...
Наступна новина: Херсонські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ