У Буському районі Львівщини на високому рівні відбулися заходи Всеукраїнського олімпійського тижня та з нагоди Дня фізичної культури і спорту

У Буському районі Львівщини на високому рівні відбулися заходи Всеукраїнського олімпійського тижня та з нагоди Дня фізичної культури і спорту

02.10.13 07:57 0 885
Львівщина підводить підсумки виконання доручення Віце-Прем’єр – міністра України К.І. Грищенка №25660/1/1-13 від 18.07.2013 та доручення за № 98/0/6-13 від 9 серпня ц.р. голови Львівської облдержадміністрації В.В. Шемчука щодо проведення в області спортивно-масових та освітньо-виховних заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, проведення Всеукраїнського олімпійського уроку та Олімпійського тижня.
Різноманітні масові, спортивно-виховні та фізкультурно-спортивні заходи відбулися у всіх районах області та містах обласного значення, в обласних організаціях фізкультурно-спортивних товариства та відомств, в обласних центрах «Спорт для всіх» та «Інваспорт», у спеціалізованих навчальних закладах фізкультурного профілю та обласних федераціях з видів спорту.
На високому організаційному рівні проведено такі заходи, зокрема, і в Буському районі Львівщини.
За участі громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування, а саме федерації легкої атлетики Буського району, федерації футболу Буського району, реабілітаційно-спортивного клубу інвалідів «Вікторія», боксерського клубу «Самсон», спортивного клубу «Надбужжя», Буського районного спортивного клубу «Олімп» спільно з ДЮСШ «Авангард», ДЮСШ (освіта) організовано: легкоатлетичний пробіг вулицями Буська; змагання з футболу серед школярів; турнір з міні-футболу між командами вулиць м. Буська; загальнорайонні змаганнях з легкоатлетичного кросу (серед кращих команди: Буської ЗОШ №2, Сторонибабської, Андріївської, Куткірської, Яблунівської та Петричівської шкіл); турнір з настільного тенісу в с. Кізлів; відкритий турнір Ожидівської ЗОШ І-ІІІ ст. з бадмінтону серед юнаків; турнір з волейболу серед команд ветеранів спорту; спартакіаду інвалідів району; тематичні зустрічі для учнів Красненських ЗОШ І-ІІІ ст., НВК «Андріївська ЗОШ – ІІІ ст.», Заводської та Чанизької ЗОШ І-ІІ ст. за участі срібного призера Параолімпіади в Лондоні, заслуженого майстра спорту з Буська Антона Дацка тощо.
Було також організовано виїзди фізкультурно-спортивного активу району, вихованців районного будинку «Добре серце» с. Н.Милятин на перегляд відбіркових матчів до Чемпіонату Світу 2014 року з футболу за участі збірної України у м.Львові та м.Києві.
Відтак депутатський корпус Буської районної ради ухвалив рішення присвоїти звання почесного громадянина Буського району заслуженому майстру спорту з альпінізму, кількаразовому призеру чемпіонатів та першостей СРСР з альпінізму та скелелазінню, керівнику першої української експедиції на г.Еверест Михайлу Туркевичу (посмертно). Раніше цього звання були удостоєні: майстер спорту міжнародного класу Володимир Хоменко (стрільба з лука, «Інваспорт») та заслужений майстер спорту України Антон Дацко (фехтування, «Інваспорт»).
Почесними грамотами районної державної адміністрації та Буської районної ради відзначено майстрів спорту України: Володимира Кица, Юлію Кутах, Ірину Корнєву (легка атлетика), а також Юрія Крюкова (кіокушинкай карате, ДЮСШ «Авангард» с.Андріївка);
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вступників Львівської ...
Наступна новина: Міліціонери Ужгорода ...

КОМЕНТАРІ