Юрій Левченко: «Коли біля Київради зберуться десятки тисяч киян – ми зметемо бандитську владу!»

Юрій Левченко: «Коли біля Київради зберуться десятки тисяч киян – ми зметемо бандитську владу!»

02.10.13 12:01 0 1186
«Нині ми зробили величезну справу – показали бандитській владі, що ми не сидітимемо і не будемо мовчати, коли вона творить свавілля. Ми пішли на цих прислужників режиму, бо вони захищають у цій будівлі тих, хто влаштовує у нашій столиці дерибан, вони захищають гауляйтера Попова і цю окупаційну владу». Про це 2 жовтня 2013 року під час акції протесту біля Київради заявив голова Аналітичної служби ВО «Свобода» Юрій Левченко.

Націоналіст наголосив: нині влада зрозуміла, що люди не бояться ні кийків, ні щитів, ні сльозогінного газу – вони готові боротися за свої конституційні права. «Ми не побоялися озброєного «Беркута» й пішли на них з голими руками. Хлопцям навіть поламали носи, але ми зробили вже можливе. І це тільки початок!

Нині кожен із нас має йти до людей – у кожен район, кожен мікрорайон, у кожен будинок, інститут чи школу і пояснювати, що поки біля Київради не буде десятків тисяч киян – ці пацюки і далі грабуватимуть нас усіх. Тільки тоді ми зможемо цю бандитську владу змести і вони вже нічого не вдіють!», – зазначив під час виступу біля КМДА Юрій Левченко.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Херсонські міліціонери ...
Наступна новина: В пікетників Київради ...

КОМЕНТАРІ