ПриватБанк продовжує відкривати цілодобові зони самообслуговування 24/7 у Рівненській області

ПриватБанк продовжує відкривати цілодобові зони самообслуговування 24/7 у Рівненській області

02.10.13 13:06 0 1194
ПриватБанк продовжує активний розвиток мережі зон самообслуговування, що працюють 7 днів на тиждень і 24 години на добу, т. зв. "відділення майбутнього", в якому клієнтів ПриватБанку обслуговують не звичні банківські працівники, а банкомати і термінали самообслуговування. Зону цілодобового обслуговування відкрито у Березнівському відділенні за адресою: м.Березно, вулиця Андріївська, 46а.

У зоні 24/7 клієнт не побачить жодного банківського працівника, але при цьому зможе швидко вирішити всі свої банківські питання.

«Це надзвичайно зручно, адже у будь-який час доби, без вихідних та перерв на обід, і навіть у нічний час є можливість отримати банківські послуги за допомогою терміналу самообслуговування і банкомату, - говорить керівник відділення Валентина Давидюк. - Користуватися послугами зони цілодобового обслуговування відділення банку зможуть тільки клієнти ПриватБанку - перепусткою у відділення самообслуговування стане пластикова карта».

Як відзначають у банку, управління такими банківськими роботами зрозуміло і доступно будь-якому клієнту. А для тих, хто буде вперше користуватися системою самообслуговування, у відділеннях є зручні покрокові інструкції з оплати послуг за допомогою терміналів або отримання переказу на карту.

На сьогоднішній день в Рівненській області зони самообслуговування 24/7 працюють у відділеннях банку:

- м.Рівне, вул. Чорновола, 10

- м.Рівне, вул. Київська, 21, Бізнес-центр “ПОЛІТОН”

- м.Радивилів, вул. Невського, 10

Незабаром відкриється зона цілодобового самообслуговування 24/7 у селищі Млинів по вулиці Рівненській, 12.

Прес-служба ПриватБанку повідомляє, що з кожним місяцем в різних регіонах України постійно будуть відкриватися нові "відділеня майбутнього" - цілодобові банківські офіси самообслуговування.

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено 202 термінали самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 62 банківських відділення.

Прес-офісу ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ