В Чернівецькій області правоохоронці затримали телефонного шахрая

В Чернівецькій області правоохоронці затримали телефонного шахрая

02.10.13 13:15 0 924
Протягом декількох місяців молодик жив за рахунок довірливих буковинців та мешканців інших областей України.

22-річний мешканець Чернівецької області раніше вже потрапляв до уваги правоохоронців, але заробляти гроші чесним шляхом не поспішав. Звільнившись з місць позбавлення волі, хлопець спрямував свій кримінальний талант на розробку шахрайського плану.

Шахрай навмання набирав номер стаціонарного телефону, представлявся близьким родичем, говорив, що потрапив у ДТП чи іншу складну ситуацію та потребує термінової матеріальної допомоги. Таких дзвінків шахрай міг зробити близько 50 за добу, поодинокі співрозмовники вірили йому. Таким чином чоловік отримував від 500 до 10 тисяч гривень з одного потерпілого.

Коли правоохоронці Вижницького райвідділу міліції натрапили на слід зловмисника останній переїхав у Львівську область, де оселився у своєї знайомої. Але і там жага до легких грошей перемогла страх бути викритим, хлопець продовжив «полювання» на довірливих людей.

За допомогою львівських колег зловмисника вдалось затримати. На доведена його участь у 9 епізодах телефонного шахрайства на території Чернівецької та Львівської областей.

Наразі триває слідство, правоохоронці з’ясовують причетність затриманого до інших схожих злочинів.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські ...
Наступна новина: У Комітеті ВРУ з питань ...

КОМЕНТАРІ