Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС області відбувся семінар за участі представників організацій, що надають послуги протипожежного призначення

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС області відбувся семінар за участі представників організацій, що надають послуги протипожежного призначення

02.10.13 13:10 0 1076
30 вересня в Управлінні ДСНС в області під головуванням заступника начальника Управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту полковника служби цивільного захисту Ігора Мусіловського відбувся семінар з ліцензіатами, а таких на Прикарпатті є 35 – які надають послуги протипожежного призначення на території області. В його роботі також взяли участь працівники УДСНС в області, представники організацій господарської діяльності.

Загальновідомо, що одним з пріоритетних напрямків діяльності Управління ДСНС в області є запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, зниження техногенних та природних ризиків, підвищення рівня захисту населення. До того ж, не секрет, що найбільш ефективними є превентивні протипожежні заходи, спрямовані на недопущення нещасних випадків.

В ході роботи семінару було розглянуто ряд важливих питань, що окреслюють всі аспекти ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення – від нових нормативних документів у галузі будівництва до порядку контролю за додержанням ліцензіатами ліцензійних умов провадження господарської діяльності та погодження проектів, приймання в експлуатацію систем виявлення і гасіння пожеж.

Також важливою і потрібною частиною роботи семінару стало обговорення проблемних питань, що стосуються типових порушень ліцензійних умов та помилок під час проектування і виконання робіт протипожежного призначення, адже тільки неухильне і правильне дотримання всіх вимог є запорукою недопущення нещасних випадків.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Експерти ДСНС України ...
Наступна новина: На Тернопіллі жінка ...

КОМЕНТАРІ