Блохін:

Блохін: "Від "Металіста" катастрофічне відставання? Ні в якому разі!"

02.10.13 13:18 0 824
11-очкове відставання від харківського "Металіста" у таблиці Прем'єр-ліги не є катастрофічним для "Динамо". Про це повідомило видання "Чемпіон".

Принаймні, такої думки головний тренер київського клубу Олег Блохін.

"Ні в якому разі! Готовий ручатися, що команда не опустить рук до останнього туру - поки залишатиметься хоча б один шанс поборотися за чемпіонство", - сказав він.

"Переживаю нітрохи не менше вболівальників. Я ж не з боку прийшов: цей клуб для мене рідний, його біди я пропускаю через серце. Як і звучну з усіх боків критику", - додав наставник.

За словами Блохіна, він навіть готовий прислухатися до думок професіоналів, але точно не людини, яка змінила погляди та місце роботи, натякаючи таким чином на думку Віктора Леоненка.

"Якщо з критикою виступає людина, яка вчора працювала на одному каналі та мала одну точку зору, а - змінила погляди та місце роботи, мені це не цікаво. Я б не звертав уваги на критику, якби вона не зачіпала мікроклімат у "Динамо", - пояснив він.

"Так, усі чудово розуміють, що наша команда не повинна опускатися нижче певної планки. Але, повторюся, результатів чекають, як кажуть, прямо тут і зараз", - зауважив Блохін.

Окрім того, наставнику у даний етап дивно, що за "Шахтарем" визнають право на перебудову складу, а за "Динамо" - ні.

"Не помічаючи, що у "Металісті" кадрова обойма формувалася протягом багатьох років під керівництвом одного і того ж тренера, а Хуанде Рамосу потрібно було близько трьох сезонів, щоб домогтися нинішньої гри "Дніпра", - цитує тренера "Спорт-Экспресс".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Колегія Львівської ...

КОМЕНТАРІ