В Чернігові стартував чемпіонат МВС з легкоатлетичного кросу

В Чернігові стартував чемпіонат МВС з легкоатлетичного кросу

02.10.13 13:10 0 747
В обласному центрі на базі УМВС України в Чернігівській області стартував чемпіонат МВС України з легкоатлетичного кросу.

З самого ранку до столиці Сіверського краю почали прибувати спортсмени з усіх регіональних підрозділів Міністерства внутрішніх справ України. Загалом реєстрацію пройшли близько 300 учасників змагань.

А увечері в спортивному залі обласної дитячо-юнацької спортивної школи відбувся парад-відкриття змагань. Тридцять три команди-учасниці вишикувалися під дахом спортивної споруди.

Начальник Управління МВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик, відкриваючи змагання, особисто привітав учасників чемпіонату. Він побажав спортсменам наснаги, високих спортивних здобутків та волі до перемоги.

Також спортсменів привітав Головний інспектор змагань, представник МВС України, начальник відділу фізичної підготовки і спорту Департаменту кадрового забезпечення МВС України полковник міліції Володимир Новохатній.

Після чого спортсменів міліціонерів привітав творчий колектив військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

Нагадаємо, що змагання пройдуть в місті Чернігові на базі навчального центру УМВС (вул. Гагарина, 52) 2 жовтня з 10 години, а 3-го жовтня з 11:00.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Експерти ДСНС України ...
Наступна новина: На Тернопіллі жінка ...

КОМЕНТАРІ