Львівські міліціонери-транспортники розслідують справу щодо ураження струмом 12-річного школяра

Львівські міліціонери-транспортники розслідують справу щодо ураження струмом 12-річного школяра

02.10.13 13:15 0 912
За висновками лікарів хлопчик отримав 50% опіків шкіри.

Надзвичайна пригода сталася на станції Рожище у Волинській області. П’ятеро друзів свій вільний час вирішили провести за розвагами на залізниці. Один з хлопчаків запропонував вилізти на вагони та подивитись на вид зверху. Усі відмовились, оскільки знали, що це небезпечно, проте хлопчина вважав, що нічого страшного з ним не трапиться, однак отримав шкоду здоров’ю та опинився в лікарні.

На залізничній колії на відстої стояли пусті вагони-хопери - зерновози, от хлопчина і заліз на верх. Вилізши на зерновоз хлопчик отримав ураження струмом контактної мережі. Сила струму утвореної електричної дуги становить небезпеку для життя. Від удару струмом хлопчака відкинуло в сторону між з’єднання вагонів, в результаті падіння було травмовано ще й ногу, - розповів начальник Волинського лінійного відділу майор міліції Сергій Назарук.

Каретою швидкої допомоги хлопчика було доставлено до Рожищенської центральної районної лікарні. Після госпіталізації потерпілого направлено в опіковий відділ Луцької міської клінічної лікарні. За висновками лікарів у хлопчика 50% опіків шкіри.

Працівниками кримінальної міліції у справах дітей проводиться відповідна робота з профілактики дитячого травматизму на залізниці. Однак діти не зважають на застереження правоохоронців. Наведені належні приклади, які розповідають та показують відео сюжети у школах на профілактичних бесідах діти не беруть до уваги та порушують правила безпеки при знаходженні на об'єктах залізничного транспорту. Правоохоронці намагаються донести до дітей про небезпеку знаходження на залізничних об'єктах при недотриманні правил на об’єктах залізниці та наголошують щоб батьки також застерігали своїх дітей від необдуманих вчинків.

Підрозділ по зв’язках з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершився ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ