У Львові стартувала соціальна кампанія «Збережемо дитячі майданчики разом»

У Львові стартувала соціальна кампанія «Збережемо дитячі майданчики разом»

02.10.13 13:00 0 920
За ініціативи управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради та МГО «Ідеї молоді» розпочалась соціальна кампанія «Збережемо дитячі майданчики разом». Проект спрямований на залучення батьків та мешканців міста до збереження дитячих майданчиків.

На у Львові нараховується близько 500 дитячих майданчиків, але цієї кількості є не достатньо, щоб задовольнити потреби мешканців. Львів’яни потребують встановлення дитячих майданчиків, яке часто затримується у зв’язку з нестачею бюджетних коштів.

Першим кроком кампанії стане розміщення волонтерами спеціальних інформаційних наліпок з контактами на усіх дитячих майданчиках міста.

— Дитячий майданчик призначений для проведення дитячого дозвілля. Проте через байдужість людей, на жаль, він часто перетворюються у місце вигулу собак, пивний бар та інше. — Також дуже часто батьки, гуляючи з дітьми, просто залишають сміття на дитячих майданчиках. Ми дуже просимо батьків не перетворювати майданчики на сміттєзвалища і проявити розуміння та викидати сміття у найближчі смітники. — Соломія Басараб, керівник МГО «Ідеї молоді»

— Міська ініціатива «Збережемо дитячі майданчики разом» закликає людей берегти та пильнувати дитячі майданчики: якщо Ви помітили осіб, які пошкоджують їх – повідомте міліцію за телефоном 102; а якщо бачите пошкодження — зателефонуйте в управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР і проінформуйте про недоліки для їх оперативного виправлення. — Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР

— Не будьте байдужими, дозвілля дітей в наших руках! — закликають організатори кампанії

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДПІ у м. Чернівцях: ...
Наступна новина: Slando: Назад у минуле. 10 ...

КОМЕНТАРІ