Тернопільщина: ГУ Міндоходів про єдиний внесок відтепер адмініструють органи доходів і зборів

Тернопільщина: ГУ Міндоходів про єдиний внесок відтепер адмініструють органи доходів і зборів

02.10.13 18:11 0 1193
Починаючи з 1 жовтня 2013 року Головне управління Міндоходів у Тернопільській області розпочинає адмініструвати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Всі процедури щодо прийняття та оброблення звіту про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування відтепер здійснюють органи доходів і зборів. Тому, саме на їх адреси треба подавати звітність про суми нарахованого єдиного внеску.
Сплачувати єдиний внесок слід на рахунки органів Міндоходів. Номери цих рахунків розміщено на суб-сайті Територіальних органів Міндоходів у Тернопільській області у розділі «Новини».
З остаточного вирішення усіх питань щодо рахунків, на які буде перераховуватися єдиний внесок, платникам слід звертатися до органу доходів і зборів за місцем взяття їх на облік як платників єдиного внеску.
Нагадаємо, що адміністрування єдиного внеску Міністерством доходів і зборів розпочато у зв’язку з набранням чинності Законами України від 4 липня 2013 року № 404-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи” та № 406-VII „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи”.

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: ГУ ...
Наступна новина: Росія не припинить ...

КОМЕНТАРІ