ДСНС України вивчає новітні досягнення у сфері пожежної безпеки на міжнародній виставці IFSEC Istanbul-2013

ДСНС України вивчає новітні досягнення у сфері пожежної безпеки на міжнародній виставці IFSEC Istanbul-2013

03.10.13 10:01 0 1295
Державна служба України з надзвичайних ситуацій вивчає новітні досягнення у сфері пожежної безпеки під час міжнародної виставки з безпеки та протипожежного захисту IFSEC Istanbul-2013 у м. Стамбул (Туреччина).

В урочистій церемонії відкриття виставки, яка відбулася 30 вересня, взяв участь Голова ДСНС України Михайло Болотських, високоповажні особи Туреччини, гості з Росії, Азербайджану, Казахстану, Грузії, Саудівської Аравії та інших країн.

Міжнародні виставкові заходи такого масштабу – це нагода долучитися до обговорення пріоритетних напрямів розвитку міжнародного співробітництва та ознайомитися з останніми досягненнями у сфері безпеки та протипожежного захисту. Адже рятувальникам важливо враховувати новітні тенденції для застосування їх на практиці. Крім того, даний захід дає можливість розвитку партнерських стосунків та налагодження ділових контактів.

Виставка триватиме до 2 жовтня.

Під брендом IFSEC упродовж 15-18 жовтня 2013 р. у м. Київ пройде Міжнародна виставка «БЕЗПЕКА-2013».

Нагадаємо, що 24-26 вересня у Києві відбувся ХІІ Міжнародний форум «Технології захисту/ПожТех – 2013», організатором якого вже протягом 12 років є Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ