Чернівці: Віталій Михайлішин відкрив центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді

Чернівці: Віталій Михайлішин відкрив центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді

03.10.13 08:25 0 988
2 жовтня, у ЗОШ № 16 відбулося урочисте відкриття міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. У відкритті центру взяв участь секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, який привітав юних екологів із відкриттям міського осередку екологічної просвіти і виховання учнівської молоді та подарував для роботи центру комп’ютер.

Діяльність закладу буде спрямована на розвиток гурткової та індивідуальної форм роботи, проведення екологічних експедицій, лабораторних робіт, застосування теоретичних знань на практиці та участі у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, що буде сприяти активізації науково-дослідницької,експериментальної, проектної роботи учнів.

Метою центру є постійне підвищення якості здійснення позашкільного навчально-виховного процесу, створення єдиного інформаційного простору для обміну інформацією у галузі екологічної освіти та виховання, охорони навколишнього середовища та сприяння вирішенню місцевих та регіональних екологічних проблем. Також відбуватиметься налагодження тісної співпраці з науковцями кафедри екології та біомоніторингу факультету біології, екології та біотехнології Чернівецького Національного університету ім. Ю.Федьковича та працівниками Державної екологічної інспекції в Чернівецькій області.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кубок УЄФА. "Локомотив" ...
Наступна новина: Тернопільська область буде ...

КОМЕНТАРІ