У Волинській області за результатами прокурорської перевірки директора комунального підприємства у Ковелі звільнено з посади

У Волинській області за результатами прокурорської перевірки директора комунального підприємства у Ковелі звільнено з посади

03.10.13 08:06 0 858
Ковельською міжрайонною прокуратурою із залученням спеціалістів Ковельської об''єднаної державної фінансової інспекції проведено перевірку в діяльності Ковельської міської ради щодо використання бюджетних коштів, спрямованих з міського бюджету на реалізацію державних та регіональних цільових програм у сфері житлово-комунального господарства комунальним підприємством «Добробут».

Перевіркою виявлено факти нецільового використання комунальним підприємством бюджетних коштів, а також факт заниження посадовими особами КП статутного капіталу підприємства на суму 103 тис. грн.

Окрім того, у ході перевірки проведено обстеження посаджених у м. Ковелі в 2012 році дерев та кущів і встановлено розбіжності між фактичною кількістю насаджень та відомостями, зазначеними комунальним підприємством в актах виконаних робіт.

Задля усунення виявлених порушень законодавства міжрайонною прокуратурою Ковельському міському голові внесено подання.

За результатами розгляду документа прокурорського реагування директора комунального підприємства "Добробут" звільнено із займаної посади.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі оперативники ...
Наступна новина: Активісти Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ