Волинська область: рятувальники знайшли 4-х дітей, які заблукали у лісі

Волинська область: рятувальники знайшли 4-х дітей, які заблукали у лісі

03.10.13 08:23 0 1003
1 жовтня о 23:00 від працівників міліції Любомльського райвідділу рятувальники отримали повідомлення про зникнення 4-х дівчаток, мешканок с. Машів, віком 11-14 років. Як з’ясувалося, діти в пообідній час пішли по гриби до лісу, але додому не повернулись. Спочатку батьки самі намагалися їх відшукати, проте їхні спроби виявилися марними і вони звернулися по допомогу до міліції.

Негайно було організовано пошукову групу з 10 чоловік особового складу 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Любомль, 50 працівників міліції, 20 працівників Державної прикордонної служби міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин» з собаками, а також мешканців с. Машів та працівників лісового господарства. Загін розділився на три частини, які вирушили на пошуки у різних напрямках.

Пройшовши 15-17 км, рятувальники почули дитячі голоси та рушили у бік населених пунктів Радехів і Чмикос. Пробігши лісом, а потім полем, 2 км, працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій знайшли дівчаток у полі під деревами.

Завдяки оперативності рятувальників, діти вийшли з лісу цілими та неушкодженими.

Шановні батьки! Контролюйте дозвілля своїх дітей, змалечку навчайте їх правилам безпечної поведінки та безпечного відпочинку. Пам’ятайте: якщо з вашою дитиною трапляється подібна ситуація – телефонуйте до служб екстреного реагування, адже оперативність – одна з головних складових успішного розшуку.

У ДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина матиме ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ