В Закарпатській області очільник хустської міліції спілкувався з хустянами у редакції районної газети

В Закарпатській області очільник хустської міліції спілкувався з хустянами у редакції районної газети

03.10.13 10:38 0 1161
«Пряму телефонну лінію» в редакції газети «Вісник Хустщини» провів днями очільник хустської міліції Василь Турдай. Протягом години він спілкувався в редакції з жителями Хустщини.

Першою зателефонувала жителька Хуста, яку зацікавило питання отримання закордонного паспорту. Інша жителька села Драгово попросилася на особистий прийом, так як має до керівника приватну розмову. Двоє жителів села Л.Поляна, які є також і близькими сусідами, не можуть поділити між собою межі земельної ділянки. Житель Хуста повідомив про молодих людей, які після 22-ї години у місцевому парку А.Духновича голосно кричать та газують на мотоциклах. Жителька с.Рокосово поцікавилася особистим прийомом громадян керівників міліції. Єгер Хустської районної ради УТМР пан Володимир висловив подяку дільничному інспектору міліції Андрію Гайду. Єгер повідомив про тісну співпрацю з правоохоронними органами. Систематично до рейдів залучаються працівники міліції з числа дільничних інспекторів міліції. І це дає позитивний результат. Зокрема, під час проведення спільних рейдів у селах Монастирець, Горінчево, Н.Селище, Медвежий та інші було виявлено багато браконьєрів. Також жителі цікавилися такими питаннями, як боротися з сусідами, що порушують спокій громадян, куди дзвонити, якщо вечірньої пори по вулицях міста гуляють діти без нагляду дорослих і скільки відеокамер вже встановлено в місті. На всі питання були надані вичерпні відповіді.

- Найголовніше, щоб люди зверталися за допомогою до нас, дзвонили на телефон «102» в чергову частину при першій необхідності. Вчасне звертання громадян в правоохоронні органи робить позитивний вплив на рівень розкриття злочинів, – каже керівник Хустського міськвідділу міліції Василь Турдай

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ