Хмельницькі правоохоронці затримали злодія, який «спеціалізувався» на продовольчих магазинах

Хмельницькі правоохоронці затримали злодія, який «спеціалізувався» на продовольчих магазинах

03.10.13 08:09 0 1129
Протягом кількох останніх місяців до Хмельницького міського відділу міліції періодично надходили повідомлення про крадіжки грошей з продовольчих магазинів міста. Вжиті слідчо-оперативні заходи нарешті дали свій результат і особу крадія було встановлено — ним виявився непрацюючий 18-річний місцевий житель.

Молодик заходив до приміщень як звичайний покупець, ставав у чергу і вичікував слушного моменту, коли продавець відійде від каси чи відволічеться, обслуговуючи інших відвідувачів, та непомітно виймав виручку з шухлядки. Інколи, при слушній нагоді, у якості бонусів до вкрадених грошей, юнак не нехтував і смачними ласощами.

Хлопець якось особливо магазини не підбирав, заходив, в основному, у ті, що траплялись по дорозі, і коли був підходящий настрій для здійснення задуманого. Одного разу він спробував відвідати ще й аптеку, проте спроба виявилась марною, бо продавець одразу помітила нечистого на руку відвідувача і прогнала його.

Стосовно молодого чоловіка правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), згідно з якою йому загрожує позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті радилися ...
Наступна новина: Фоменко пояснив, чому ...

КОМЕНТАРІ