Компанія «Дунапак-Україна» розглядає Львівщину як пріоритетну територію для майбутніх інвестицій

Компанія «Дунапак-Україна» розглядає Львівщину як пріоритетну територію для майбутніх інвестицій

03.10.13 13:01 0 956
2 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зустрівся з керівництвом компанії «Дунапак-Україна».

Варто відзначити, що компанія «Дунапак-Україна» вже присутня у Львівській області, виробничі потужності є в м. Ходорові, де до роботи залучено 78 працівників.

Під час зустрічі гості висловили зацікавлення потенціалом і об’ємом ринку, а також для них важливий адміністративний фундамент та підтримка місцевої влади, оскільки компанії «Дунапак-Україна» планує збудувати на Львівщині новий сучасний комплекс із виготовлення гофрокартонного упакування вартістю 35-40 млн. євро.

Своєю чергою, Віктор Шемчук запевнив інвесторів у повному сприянні та наголосив на тому, що Львівщина впевнено займає перше місце серед регіонів України за відкритістю влади, сприятливістю інвестиційного клімату.

Також під час зустрічі голова ОДА ознайомив гостей з можливостями, які надає законодавство України для інвесторів, що створюють робочі місця у відповідних галузях, а також з концепцією створення індустріальних парків на Львівщині.

За словами генерального директора Prinzhorn Holding з питань пакувальної тари Александра Енценберга, оскільки компанія «Дунапак» вже присутня на Україні, і на Львіщині зокрема, прекрасно розуміє специфіку ведення бізнесу в цьому регіоні.

«За останні роки ми спостерігаємо значне покращення інвестиційного клімату в області, і в тому числі ситуації щодо адміністрування податків, видачі дозволів. Тому ми готові розглядати Львівщину як пріоритетну територію для майбутніх інвестицій», – сказав А. Енценберг.

Віктор Шемчук наголосив, що Львівська обласна державна адміністрації завжди сприяє інветорам, які готові створювати нові робочі місця та запропонував розглянути можливість організувати компанію з утилізації паперових відходів та створення паперової тари для мереж супермаркетів, і тим самим долучитись до тематики екологічного виробництва.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ