Сергій Василенко взяв участь у відкритті ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Міграційні процеси в Україні: сучасні виклики та регіональна специфіка»

Сергій Василенко взяв участь у відкритті ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Міграційні процеси в Україні: сучасні виклики та регіональна специфіка»

03.10.13 08:42 0 920
Заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко взяв участь у відкритті ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Міграційні процеси в Україні: сучасні виклики та регіональна специфіка», яка розпочалась 2 жовтня, у Національному університеті «Львівська Політехніка».

Сергій Василенко привітав учасників з початком роботи конференції та побажав плідної праці, невичерпної енергії, ентузіазму та творчого натхнення.

У своєму вітальному слові Сергій Василенко звернув увагу присутніх на те, що до міжнародної міграції виявляють схильність саме представники тих верств населення, які мають найвищий інтелектуально-трудовий потенціал. Міграційні процеси є своєрідним дзеркалом якості освіти, медичного обслуговування, рівня соціально-економічного забезпечення населення.

«І тому держава не може залишатися осторонь вивчення та регулювання міграційних процесів, вивчення міжнародного досвіду. Надзвичайно актуальним та важливим завданням сьогодення є вивчення та аналіз актуальних проблем міграційної активності населення, розвиток системи соціального захисту прав мігрантів, розробка пропозицій щодо підвищення ефективності реалізації міграційної політики на різних рівнях державного управлінн», – наголосив заступник голови ОДА.

Сергій Василенко відзначив, що саме в результаті авторитетних наукових дискусій напрацьовуються шляхи вирішення проблем пов’язаних з міграційними процесами, запровадження передового практичного досвіду з забезпечення дотримання прав та соціального захисту мігрантів, удосконалення норм чинного законодавства. Заступник голови ОДА висловив сподівання, що ця конференція принесе свої практичні результати.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Найстарші прихильники ...

КОМЕНТАРІ