На Львівщині розпочались навчально-методичні збори з керівниками юридичних служб органів та підрозділів ДСНС України

На Львівщині розпочались навчально-методичні збори з керівниками юридичних служб органів та підрозділів ДСНС України

03.10.13 11:35 0 1101
2 жовтня у Львові розпочались навчально-методичні збори з керівниками юридичних служб органів та підрозділів ДСНС України.

Темою заходу стали особливості здійснення правової роботи в органах та підрозділах ДСНС України згідно з вимогами чинного законодавства.

Збори розпочались із вступного слова начальника Юридичного управління ДСНС України Кулеби Олени Михайлівни, яка в своїй доповіді наголосила на особливості здійснення претензійно-позовної роботи з питань вжиття запобіжних заходів реагування згідно з вимогами Кодексу цивільного захисту та Кодексу адміністративного судочинства.

Також на відкритті заходу були присутні начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Дмитровський, ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності генерал-лейтенант служби цивільного захисту Михайло Козяр, та прокурор Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Павло Богуцький, який під час свого виступу звернув увагу слухачів на взаємодію органів і підрозділів ДСНС України з регіональними прокуратурами з нагляду за дотриманням законодавства у воєнній сфері.

Після завершення конференції учасникам провели екскурсію приміщеннями музею Головного управління ДСНС України у Львівській області, де їх ознайомили з історією пожежної справи Львівщини, продемонстрували приміщення та принцип роботи системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером «112».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Україні прогнозують ...
Наступна новина: До Головного управління ...

КОМЕНТАРІ