В Чернігівській області ліквідовано умовну пожежу одного з корпусів ПАТ "ЧеЗаРа"

В Чернігівській області ліквідовано умовну пожежу одного з корпусів ПАТ "ЧеЗаРа"

03.10.13 08:17 0 985
З метою практичного відпрацювання спільних дій підрозділів обласного Управління ДСНС та обслуговуючого персоналу промислових об'єктів щодо ліквідації можливих пожеж і надзвичайних подій, 2 жовтня на території Чернігівського підприємства "ЧеЗаРа" проводились тактико-спеціальні навчання.

За легендою, о 10:50 в одному з виробничих корпусів виникла пожежа і вогонь перекинувся на дах будівлі. Черговий персонал, добровільна пожежна дружина об'єкту оперативно викликали підрозділи пожежно-рятувальної служби Чернігова та організували евакуацію працівників.

Оскільки ПАТ "ЧеЗаРа" відноситься до потенційно-небезпечних об'єктів, до місця умовної пожежі за сигналом тривоги прибули п'ять відділень на пожежних автоцистернах та дві автодрабини підрозділів служби "101", розгорнув роботу штаб з ліквідації надзвичайної події. Встановивши пожежні автомобілі на гідранти, рятувальники по автодрабині піднялись на дах корпусу та ліквідували умовну пожежу.

Керівництвом навчань було зазначено, що поставлені завдання з ліквідації умовної пожежі персоналом ПАТ "ЧеЗаРа" та рятувальниками Управління ДСНС в області були відпрацьовані в повному обсязі та на високому рівні.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Володимир-Волинському ...

КОМЕНТАРІ