У Рівненській області злодій спеціалізувався на крамницях

У Рівненській області злодій спеціалізувався на крамницях

03.10.13 08:40 0 1005
39-річний рівнянин спеціалізувався на крадіжках з проникненням у житло. Його у 2008 році ув’язнили на три роки. З місць позбавлення волі Валерій звільнився, повністю відбувши призначений судом строк. Багато часу не минуло, як він взявся за старе: чоловік обкрадав крамниці в обласному центрі…

«Продуктивним» стало торішнє літо й початок осені для 39-річного Валерія. Таким «вдалим», що чоловік отримав від Феміди два роки в’язниці. Безробітний житель обласного центру спершу викрав з магазину «Секонд хенд», що на вулиці Гагаріна, кросівки. Ще через трохи Валерій у торговому центрі «Центральний» в одному з бутиків розжився на шкіряний пасок вартістю кількасот гривень. Поблизу кіоску на вулиці Сагайдачного він побачив зварювальний апарат, який також поповнив колекцію трофеїв. Із роздягальні одного з кафе-барів рівнянин викрав сумку з набором інструментів та особистими речами технічного працівника розважального закладу. Дещо менше чоловікові пощастило з продавцем кіоску на ринку «Дикого». Коли чоловік спробував поцупити з вітрини набір інструментів, 34-річна Світлана впіймала його на «гарячому». Смілива жінка не відпускала чоловіка аж до приїзду правоохоронців.

- Під час засідань у Рівненському міському суді Валерій визнав свою вину й щиро розкаявся у вчиненому. Суд кваліфікував дії підсудного за ч.2 ст. 185 КК України - крадіжка, вчинена повторно, та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі, - повідомила Ірина Карпюк, старший прокурор прокуратури м. Рівне.

Прес-служба прокуратури м. Рівне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ