Рівненські міліціонери затримали зловмисника, який збив дитину та зник з місця події

Рівненські міліціонери затримали зловмисника, який збив дитину та зник з місця події

03.10.13 08:00 0 987
У результаті дорожньо-транспортної пригоди 29 вересня на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» біля села Житин Рівненського району загинув восьмирічний Олексій.

Як встановили правоохоронці, автомобілем «ГАЗ-3110» керував 26-річний Олександр з Рівного. Співробітники карного розшуку Рівненського райвідділу міліції затримали чоловіка, коли він намагався знищити транспортний засіб. Зловмисник почав його розбирати на запчастини, вже встиг порізати та спалити шини. Автомобіль було оглянуто та поміщено на штрафмайданчик.

Олександр розповів, що був у той вечір не сам, а зі своїми друзями. Збивши пішохода, зупинився та перевірив його пульс. Не відчувши його, хотів викликати міліцію. Але у ситуацію втрутились друзі та сказали, що коли подзвонить за номером 102, то неодмінно потрапить до в’язниці.

За частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. За скоєння цього злочину передбачено покарання до восьми років позбавлення волі. Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського міськвідділу міліції.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До 1 січня необхідно ...
Наступна новина: 3 жовтня 2013 року ...

КОМЕНТАРІ