Тернопілля: влада області вимагає суттєво підвищити рівень виконавської дисципліни

Тернопілля: влада області вимагає суттєво підвищити рівень виконавської дисципліни

03.10.13 08:36 0 885
Облдержадміністрацією спільно із структурними підрозділами та райдержадміністраціями постійно вживаються конкретні заходи щодо підвищення рівня виконавської дисципліни на місцях, посилення контролю та виконання завдань, визначених законодавством України, актами Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів і власними розпорядчими документами.

Роботу райдержадміністрацій щодо виконавської дисципліни обговорив заступник голови-керівник апарату Тернопільської ОДА Юрій Желіховський з керівниками апаратів РДА.

Заступник голови-керівник апарату Тернопільської ОДА нагадав, що своєчасне і безумовне виконання вимог законів, актів і доручень Президента та Кабінету Міністрів, розпоряджень і доручень голови обласної державної адміністрації на постійному контролі влади області.

Юрій Желіховський доручив посилити керівництво підпорядкованими сферами, галузями і територіями, всебічно аналізувати стан справ в них, підвищити вимогливість до управлінських кадрів, а також невідкладно провести аналіз виявлених недоліків і вжити заходів з їх усунення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Активістам Greenpeace ...

КОМЕНТАРІ