У студентської збірної України немає грошей на виступ на Універсіаді

У студентської збірної України немає грошей на виступ на Універсіаді

03.10.13 08:15 0 1012
Студентська збірна України з хокею поки не має матеріального забезпечення для формування команди, що візьме участь у 26-й зимовій Універсіаді. Про це телеканалу "Xsport" заявив завідувач центру заочного навчання Национального університету фізічного виховання і спорту України Михайло Воробйов. Про це повідомило видання "Чемпіон".

"Національний університет фізичного виховання спільно з Федерацією хокею України веде пошук спонсора для участі студентської команди на Універсіаді, тому вести переговори з тренерами і хокеїстами ще не починали. У зимових Іграх можуть брати участь студенти, аспіранти, магістри у віці до 27 років і в нашому списку таких хокеїстів чимало. Ми розраховуємо поїхати до Італії підготовленою командою, а для цього гравцям необхідна ігрова практика.

У нас же на сьогоднішній момент тільки дві готові команди для участі в чемпіонаті України - це "Компаньон-Нафтогаз" і "Білий Барс". Всупереч заявам "Сокола" про участь в чемпіонаті - ця команда на межі зникнення. Цей факт викликає тривогу", - цитує Воробйова bighockey.com.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом першого дня ...
Наступна новина: Тернопільські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ