За незаконне позбавлення людини волі кримчанину загрожує кримінальна відповідальність

За незаконне позбавлення людини волі кримчанину загрожує кримінальна відповідальність

03.10.13 08:00 0 987
Керченські міліціонери розслідують кримінальне провадження, відкрите стосовно 23-річного місцевого жителя. Чоловік підозрюється у незаконному позбавленні волі свого знайомого, а також у крадіжці майна у товариша.

Молодий чоловік, який звернувся до міліції Керчі з заявою про посягання на честь і гідність, розповів, що його знайомий, перебуваючи в компанії приятелів, примусив його сісти в автомобіль і вивіз за місто. Там зловмисник прив'язав хлопця мотузкою до дерева. Він принижував і ображав бранця, супроводжуючи свої дії заподіянням йому фізичних страждань. Свого друга він попросив зняти все, що відбувається, на відео і погрожував потерпілому поширенням цього запису серед їхніх спільних знайомих.

- У заявника були виявлені гематоми обличчя і закритий перелом кісток спинки носа. Ступінь завданих йому тілесних ушкоджень відноситься до легких, - прокоментував старший слідчий 2-го відділу Керченського МУ Віталій Батанін.

Свою агресію підозрюваний обґрунтував ревнощами, викликаними однією з побачених ним фотографій в телефоні його обраниці.

Крім того, керчанин підозрюється у крадіжці музичного програвача марки «АЙПОД» у свого друга під час спільного відпочинку на природі. Викрадене співробітники міліції відшукали і повернули власнику.

Зловмиснику інкримінують діяння, передбачені ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 1 ст. 125 (умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень) і ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України. Особистості та місцезнаходження інших співучасників встановлюються слідством.

Підозрюваному загрожує до п'яти років позбавлення волі.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До 1 січня необхідно ...
Наступна новина: 3 жовтня 2013 року ...

КОМЕНТАРІ