У Маріуполі співробітники ДАІ роздають світлоповертаючі пов'язки пішоходам

У Маріуполі співробітники ДАІ роздають світлоповертаючі пов'язки пішоходам

03.10.13 08:15 0 995
Профілактична акція спрямована на недопущення травмування та загибелі людей на дорозі.

Цього разу міліціонери роздавали перехожим світловідбиваючі смужки, оскільки саме в осінню пору рівень аварійності за участі пішоходів зростає. А елементи одягу, що світяться в темряві, допомагають водіям своєчасно побачити людину на проїжджій частині та уникнути трагедії.

Наряд ДАІ розташувався на проїжджій частині біля Драматичного театру. Ця ділянка в місті завжди пожвавлена інтенсивним рухом як міського транспорту, так і пішоходів. Городянам правоохоронці пропонували світлоповертаючі смужки на руки. «Аксесуар» легко кріпиться на одяг, його добре видно в темряві та він не спричиняє дискомфорту при носінні.

За словами начальника сектору профілактичної роботи відділу ДАІ Маріупольського МУ Ядвіги Дранович, співробітники ДАІ пояснювали городянам, що цей не зовсім звичний елемент в одязі може врятувати їх життя, та й, загалом, допоможе зменшити кількість аварій на дорозі.

Подібні профілактичні заходи Маріупольська Державтоінспекція проводить регулярно. Аналізується дорожній стан та обираються аварійно-небезпечні ділянки вулиць, які найчастіше фігурують у зведеннях пригод.

У міліції сподіваються, що з часом зможуть виховати у пішоходів культуру використання яскравих елементів в одязі, яка допоможе зберегти здоров'я та людське життя.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кличко не бачить сенсу ...
Наступна новина: Протягом першого дня ...

КОМЕНТАРІ