Схему незаконного збуту фальсифікованих годинників викрили кримські міліціонери

Схему незаконного збуту фальсифікованих годинників викрили кримські міліціонери

03.10.13 08:20 0 1029
У ході санкціонованого обшуку в одному із магазинів Сімферополя правоохоронці вилучили фальшивих годинників всесвітньо відомих брендів на суму понад 130 тисяч гривень.

Співробітниками Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України в Автономній Республіці Крим був виявлений і ліквідований факт реалізації на території столиці автономії фальсифікованої продукції з використанням торгового знаку всесвітньо відомої компанії, що виробляє годинники.

Міліціонери провели санкціонований обшук магазину, де продавали цей товар.

- Майнові авторські права на реалізацію зазначеної продукції належать відомій компанії, - повідомив начальник УДСБЕЗ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим полковник міліції Едуард Онацький. - Вилучені годинники направлені правовласнику для проведення дослідження та встановлення суми заподіяної шкоди.

Територіальним слідчим підрозділом відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Днями в міліцію надійшло звернення офіційного представника даної компанії щодо вжиття заходів реагування стосовно осіб, які займаються збутом фальсифікату.

На горе-бізнесменів чекають штрафні санкції у розмірі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ротань: "Команда у ...
Наступна новина: У Львівській області Андрій ...

КОМЕНТАРІ