Міліція Кіровоградщини вилучила обладнання, що використовувалося для грального бізнесу

Міліція Кіровоградщини вилучила обладнання, що використовувалося для грального бізнесу

03.10.13 08:25 0 854
Працівники управління Державної служби боротьби з економічної злочинністю УМВС України в Кіровоградській області викрили двох чоловіків, які займалися забороненим у нашій державі видом діяльності – гральним бізнесом. Зловмисникам загрожує штраф у понад півмільйона гривень.

Підозрюваними виявилися двоє жителів міста Гайворон, віком 35 та 47 років. Чоловіки організували роботу підпільного грального закладу в одній із будівель, розташованих в районному центрі.

– Під час проведення санкціонованого обшуку приміщення правоохоронці вилучили 17 одиниць грального обладнання та грошові кошти, здобуті незаконним шляхом, – розповів начальник УДСБЕЗ УМВС в області Петро Довгий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Зловмисникам оголошено повідомлення про підозру у скоєнні відповідного кримінального правопорушення. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Кіровоградській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кубок УЄФА. "Локомотив" ...

КОМЕНТАРІ