Міліціонери затримали водія-утікача, який збив насмерть 8-річного хлопчика

Міліціонери затримали водія-утікача, який збив насмерть 8-річного хлопчика

03.10.13 08:30 0 1090
На автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» кілька днів тому під колесами авто загинув восьмирічний хлопчик. Водій, злякавшись за свою свободу, залишив тіло дитини напризволяще й поспішив додому знищувати автомобіль.

Як встановили правоохоронці, автомобілем «ГАЗ-3110» керував 26-річний чоловік з Рівного. Співробітники карного розшуку Рівненського райвідділу міліції затримали утікача, коли він намагався знищити транспортний засіб. Зловмисник вже почав його розбирати на запчастини: встиг порізати та спалити шини. Автомобіль було оглянуто та поміщено на штрафмайданчик.

За словами водія, у той вечір він їхав зі своїми друзями. Збивши пішохода, зупинився, аби перевірити пульс потерпілого. Не відчувши його, хотів викликати міліцію. Але у ситуацію втрутились друзі та сказали, що коли він подзвонить за номером «102», то неодмінно потрапить до в’язниці.

За частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. За скоєння цього злочину передбачено покарання до восьми років позбавлення волі. Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського міськвідділу міліції.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

Більше про це та інше дивіться о 23.25 у відомчій телепрограмі МВС «Crime news» на «5 каналі»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ