Харківські міліціонери вилучили у наркомана три кілограми каннабісу

Харківські міліціонери вилучили у наркомана три кілограми каннабісу

03.10.13 08:35 0 861
Днями до чергової частини Борівського РВ Харківщини звернулись мешканці села Підлиман, громадяни розповіли, що їх односелець вживає наркотики, а на території домоволодіння вирощує наркотичні засоби.

Під час перевірки отриманої інформації, працівники міліції в сараї у 55-річного чоловіка виявили та вилучили суху подрібнену речовину рослинного походження в скляних банках. Як з’ясувалося виявлена речоваина є особливо небезпечним наркотичним засобом – каннабіс, маса якого становить близько 3-х кілограмів.

Крім того, на подвір’ї було виявлено 25 кущів коноплі, що відносяться до нарковмісних рослин. Як пояснив домовласник, наркотичну речовину він зберігав та вирощував для власного використання без мети збуту. Чоловік вже має кримінальне минуле. Три роки потому він вже відбував покарання за аналогічний злочин, але нажаль належних висновків не зробив.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 статті 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ