Перші здобутки міліцейських легкоатлетів

Перші здобутки міліцейських легкоатлетів

03.10.13 08:40 0 965
У Чернігові пройшов перший і найбільш видовищний етап чемпіонату МВС України з легкоатлетичного кросу.

Змагалися спортсмени на дистанціях 1000, 3000 та 5000 метрів. Серед чоловіків в забігу на один кілометр став кращим Маринич Віталій, представник Головного управління внутрішніх військ МВС України. У жінок перемогла Киричук Діана, УМВС України в Миколаївській області.

На дистанції три кілометри серед чоловіків в напруженій боротьбі перемогу виборов Борисюк Олександр, УМВС України у Волинській області. Серед жінок впевнено перемогла Погорєльська Вікторія, ГУМВС в Харківській області.

П’ять кілометрів бігли лише чоловіки, серед яких кращим став Шафар Віталій, УМВС України в Волинській області.

В усіх забігах почесне 3 місце займали представники УМВС України в Чернігівській області. Лише на дистанції 3000 метрів у чоловіків чернігівець Мироненко Дмитро, впевнено лідируючи в забігу впродовж двох кілометрів, у підсумку фінішував шостим.

Найважчу дистанцію спортсмени долатимуть у другий змагальний день. Чоловіки поміряються силами на дистанції 10 тисяч метрів. Після цього відбудеться остаточне підведення підсумків змагань, нагородження переможців в усіх видах програми та церемонія урочистого закриття чемпіонату.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Активістам Greenpeace ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ